MY WEEK

Belgische Tumblingtrots
Tachina Peeters

LEES MEER

Belgisch kampioen Tumbling, Tachina Peeters (Gymplus), besloot enkele maanden geleden haar leven een nieuwe wending te geven. Met veel ambitie trok ze samen met haar coach, Luk Goris, naar Engeland om er fulltime te gaan trainen. Hoe haar leven er momenteel uitziet, ontdek je hier!

Monday, fresh start of the week! Ik begin mijn dag meestal met een groene smoothie en een thee. Op maandag gaan we meestal ook winkelen.

Op dinsdag train ik samen met Kristof Willerton. Hij was trouwens ook te gast op het Gymgala in december. Naast zelf trainen, geef ik hier ook training op maandag, dinsdag en donderdag, samen met mijn beste vriendin Jenna.

Ik train hier op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag, en dat onder het toeziend oog van mijn coach Paddy.

Op donderdag probeer ik naar de fitness te gaan omdat ik die dag geen training heb. Daarna zijn er meestal wat huishoudelijke taakjes, dat moet ook gebeuren!

Na een vermoeiende training kijken Luk en ik graag naar onze favoriete serie, Friends!

Zaterdag is mijn rustdag, daar geniet ik dan ook met volle teugen van. Ik hou van me-time met een deugddoend badje. ‘s Avonds gaan we vaak nog iets drinken.

Op zondag vliegen we er dan weer in met een ochtendtraining! ’s Middags ruim ik mijn kamer op of chill ik een beetje.

Volg de Gobelgym-website op de voet en mis niets van deze topper!Volg de Gobelgym-website op de voet en mis niets van deze topper!

Tachina Peeters traint momenteel voor het wereldkampioenschap in Tokyo (JPN) eind november. Na haar 4de plaats in Sint-Petersburg (RUS) vorig jaar, is ze vastberaden om dit jaar een medaille te pakken!

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send