LOOKING BACK

Gymgala

LEES MEER

 

Voor de 20ste editie van het Gymgala op 15 en 16 december mocht het net iets meer zijn. De Lotto Arena in Antwerpen werd in een prachtig gouden jasje gestoken en ook het niveau en de special acts waren goud waard. We blikken graag even terug op de hoogtepunten van de show. En voor wie er niet bij was, shame on you, noteer alvast 14 en 15 december 2019 in jullie agenda! 😉

Gouden Nina Derwael

Onze kersverse wereldkampioene aan de Damesbrug, Nina Derwael, kon uiteraard niet ontbreken op dit gouden Gymgala. Ze verraste het publiek met een adembenemend mooie oefening aan haar lievelingstoestel. Herbeleef hier dit prachtige moment.

Hilariteit alom met professor Wacko

We konden naast alle mooie en technisch sterke oefeningen ook eens goed lachen met Professor Wacko. Deze gekke oude man bracht de volledige Lotto Arena aan het lachen met zijn komische act op de trampoline. Speaker Aster Nzeyimana moest er op zaterdag zelf aan geloven! Jong en oud genoot van deze act.

Topduo uit Rusland

Op een gouden editie horen gouden gymnasten thuis, toch? Dat vonden wij ook en dus lieten we niemand minder dan Arthur Dalaloyan, kersvers wereldkampioen allround in het Toestelturnen jongens, afzakken naar Antwerpen. Hij turnde spectaculaire oefeningen aan het rek en de herenbrug. Ook landgenote en Europees kampioene, Angelina Melnikova, wist het publiek te vertederen met haar elegantie en mooie uitstraling.

Duizeling- wekkende toeren

Duizelingwekkende toeren

Wie van Tumbling en Trampoline houdt, zat ook goed! Er werden duizelingwekkend veel salto’s en schroeven gedraaid op het Gymgala. Europees kampioen, Diogo Ganchino, deed het publiek duizelen met aartsmoeilijke combinaties op de trampoline. Onze tumblinggymnasten van dienst zorgden dan weer voor heel wat sfeer en spektakel op de baan.

Traditioneel sterke Acro-performances

We beseffen het niet altijd goed maar de Vlaamse turnliefhebbers zijn verwend als het op acrobatische gymnastiek aankomt. Jaar na jaar kunnen we genieten van hoogstaande prachtige oefeningen van onze eigen Belgische acrogymnasten. Dat was ook dit jaar niet anders. De twee seniorentrio’s en het Heren vier brachten Acro van de bovenste plank.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send