WHAT’S TO COME

Gymgala, 20 years of gold!

LEES MEER

Het Gymgala, ons jaarlijks gymnastiekgala is dit jaar aan zijn 20ste editie toe! Dit laten we niet zomaar passeren. Julie mogen een show met een gouden randje verwachten.

Op zaterdag 15 en zondag 16 december wordt de Lotto Arena in Antwerpen voor de tweede keer in 2018 het mekka voor alle gymnastiekfans. Speciaal voor deze 20ste editie toveren we de Lotto Arena om tot een ware feestarena! Zet jullie schrap voor deze gouden editie: 20 years of gold.

Waarom je dit spektakel niet mag missen

… omdat je de beste Belgische gymnasten live aan het werk kan zien.

Meer dan ooit kunnen we trots zijn op onze Belgische gymnasten, want België verovert meer en meer z’n plekje op de wereldkaart van de gymnastiek. We zijn dan ook trots te mogen aankondigen dat jullie enkele Belgische toppers live aan het werk zullen zien en dit in verschillende gymnastiekdisciplines.

… omdat we enkele verrassende special acts in petto hebben.

Naast hoogstaande gymnastiek, staan er ook enkele verrassende special acts op het menu. Herinneren jullie je nog het komische duo met de fitnessballen of de acrobaten op de trampoline wall van de vorige edities?
We verklappen nog niet alles, maar kunnen jullie wel vertellen dat we enkele heel toffe acts voor jullie klaarstaan hebben. Ben je benieuwd? Oke dan geven we jullie toch al één tip: … haha, nee toch niet ☺!

… omdat je WERELDKAMPIOEN Nina Derwael aan het werk kunt zien!

Voor het eerst in de sportgeschiedenis heeft België een wereldkampioene in het artistieke turnen. Jullie zagen het ongetwijfeld op de televisie, lazen het in de kranten en hoorden het op de radio: Nina Derwael bracht een ijzersterke oefening aan de damesbrug op het afgelopen WK in Doha en bracht het goud naar huis. Op het Gymgala kunnen jullie genieten van het spektakel van onze Golden Nina!

… omdat we twee toffe speakers hebben!

Zoals elk jaar hebben we ook voor deze editie twee TOP-presentatoren kunnen strikken. Op zaterdag zal Aster Nzeyimana de show aan elkaar praten. Aster is de nieuwe sportjournalist van het journaal en Sporza én werkt als radio-dj bij MNM.

Op zondag vergezelt Maureen Vanherberghen onze favoriete mascottes Gymbo en Gymba! Maureen, bekend van de Ketnetband en het populaire Helden, presenteert sinds kort ook elke middag ‘Vrije Radio’ op Qmusic. Samen met Gymbo en Gymba maakt ze er ongetwijfeld een supertoffe show van!

… omdat er tal van internationale sterren de avond mee zullen (goud) kleuren.

Naast het talent van eigen bodem mogen we ook enkele internationale gymnasten van wereldformaat verwelkomen. Zo halen we Russische en Britse tumblinggymnasten naar Antwerpen. Spektakel gegarandeerd! Ook de ritmiekfans worden verwend met twee oefeningen van het nationale team uit Azerbeidzjan. Op de trampoline is het uitkijken naar Diogo Ganchinho uit Portugal, de kersverse Europees kampioen! Ontdek nog meer gymnasten van deze topcast op de website van het event.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send