MY WEEK

Kersvers seniorenteam Topsport Acro
Charlotte, Talia & Britt

LEES MEER

Begin mei 2018 kroonde het topsportteam Charlotte Van Royen, Talia De Troyer (Sportac Deinze) & Britt Vanderdonckt (Wild Gym) zich tot Belgisch kampioen in de categorie 13-19 jaar. Amper een maand na hun deelname aan de WAGC in eigen land. Het team maakte afgelopen maand hun debuut in de seniorencompetitie en is volledig klaar om aan het echte werk te beginnen.

Een blik in het leven van onze 3 topsporters.

In het weekend genieten de meisjes van wat tijd met hun familie. Britt ging gezellig sushi eten met haar mama en 3 zussen en Talia ging bowlen met haar gezin. #girlsdate

Talia gaat in het weekend ook graag kijken naar de voetbalmatch van haar vriend Rob. Het is eens iets anders dan elke dag in de turnhal staan!

Britt ging naar Walibi met haar beste vriendin en tevens ook topsportster in de discipline schermen, Jolien Corteyn.

Hoe schattig zijn de huisdieren van Charlotte (poesjes) en Britt (hond)?

’s Morgens steevast een gezond ontbijt: Yoghurt met havermout en detox-thee.

Tijdens de week werken de meisjes voornamelijk voor school en geven ze in de turnhal het beste van zichzelf!

Na een lange dag van studeren en trainen is er ’s avonds tijd voor ontspanning. Charlotte leest graag een boek terwijl Talia zweert bij de serie Pretty Little Liars.

Bo Hollebosch turnt ook in een meisjes drie in de topsporthal te Gent en volgt hetzelfde traject als Charlotte. De meisjes spenderen heel wat tijd samen. En of ze dat tof vinden!

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send