De zomervakantie loert om de hoek

Hi sportfans,

Met nog ongeveer vier weken te gaan, loopt ook dit seizoen op z’n einde! Hoe kijken jullie terug op de afgelopen maanden?

Drie maanden geleden stelden we jullie met trots ons nieuw E-magazine More than Gym voor. In mei pronken we met de tweede editie vol toffe weetjes, nieuws vers van de pers, interactieve video’s, tips & tricks en zoveel meer! Wil je graag de eerste editie van More than Gym nog even raadplegen? Dat kan hier.

In april was Antwerpen gaststad voor het wereldkampioenschap en de WAGC Acrobatische gymnastiek. Je ontdekt er alles over in de rubriek Looking Back, #acrobatics2018. We geven jullie ook een vooruitblik op twee belangrijke competities die deze zomervakantie op de planning staan, check hiervoor What’s to come.

In Do try@home schotelen we jullie een 30 day challenge voor om thuis te proberen. Ideaal voor die perfecte summer body, #sumerproof! Swipe zeker ook eens naar de Expert view, kinesist Wouter Taurin heeft enkele belangrijke tips & tricks voor jullie omtrent blessurepreventie.

Wij zijn alvast opnieuw laaiend enthousiast met deze nieuwe More than Gym, hopelijk jullie ook! Aarzel zeker niet om jullie favoriete rubriek te delen op social media met #morethangym!

Veel klik- & leesplezier,

Het Gymfed-team!

#wearegym
GymFed

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send