Goed gestart in het
nieuwe jaar?
Wij alvast wel

Hi sportfans,

Goed gestart in het nieuwe jaar? Wij alvast wel! Met het aankomende Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek (april 2018) in Antwerpen draait het Gymfed-team op volle toeren. En er is nog meer goed nieuws. Met de voortdurende evolutie in de digitale wereld zit ook Gymfed niet stil. Naast onze website en social media-kanalen kiezen we in 2018 resoluut voor een nieuw e-magazine. Nieuwe lay-out, interactieve formats, nieuwe rubrieken en een nieuwe naam. Lees alles vanaf nu in More than Gym! #yay

In de rubrieken What’s to come en Looking back geven we jullie een vooruitblik/terugblik op de grootste events die op de planning staan. Benieuwd hoe het gaat met de nationale en internationale sterren in de verschillende disciplines? Check dan zeker Spotlight!

In My week werpen we een blik in het leven van iemand uit het sportveld: Wat eten ze? Wat doen ze in het weekend? Wie zijn hun beste vrienden? Elke editie laten we eveneens een deskundige aan het woord. Voor de eerste editie vinden jullie de tips en tricks van onze diëtiste in de Expert view.

Tot slot schotelen we jullie enkele toffe workouts voor in de Do try @ home en interviewen we elke editie een bekende persoon in de Q&A.

Wij zijn enthousiast, hopelijk jullie ook! Aarzel zeker niet om jullie mening over ons nieuwe magazine te delen op social media.

Veel leesplezier,

Het Gymfed-team!

#wearegym

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send